Србија OnLine

социјална мрежа, вики, развој, информисање, берза, образовање, туризам, ...

Шаљивџија

Rečnik Vladajuće Stranke Srbije (sa veb dnevnika projekta transparentnosti Funkcionera Vladajuće Stranke Srbije)

Rečnik Vladajuće Stranke Srbije

Vladajuća Stranka ::: Institucija od Najvišeg Državnog Interesa čiji je cilj Dobro Građana i Potrošača Njenih Dobrotvora

Predsednik Vladajuće stranke Srbije ::: Njegova Nepogrešivost, Dinamo Promena i Nosilac Strateških Integracija - Čovek koji kao Sunce širi Svetlost gde god da se Pokrene i koji na druge prenosi tu Moć i usmerava ih, na sve načine; izvor Svog Dobra u Partiji i Državi te izvor Sreće Svih Poreskih Obveznika

Funkcioner Vladajuće Stranke ::: Fanatični Posvećenik koji se celim Svojim Bićem bori za Dobro Građana

Dobrotvor Vladajuće Stranke ::: Osoba koja Interes Države i Svojih Potrošača stavlja ispred Svoje Lične Zarade

Partiotizam ::: Shvatanje da je Dobro za Partiju ujedno i Dobro za Državu i delovanje u skladu sa tim shvatanjem

Kodeks Funkcionera ::: Zbirka Nepisanih Pravila kojih se pridržavaju Svi Funkcioneri Svih Stranaka kako bi Vršili Najveće Dobro to jest – Delovali u Skladu sa Partiotskom Vrlinom koja je određena, naravno, Dobrim Poreskih Obveznika

Poreski Obveznici – Građani - Potrošači Stranačkih Dobrotvora ::: Objekti Pažnje Vladajućih Stranaka i Funkcionera Vladajućih Stranaka; njihovo Dobro je cilj kome se Teži

Strateške Integracije ::: Proces kojim Odgovorno i Stručno Rukovode Funkcioneri Vladajućih Stranaka samo i isključivo zbog Dobrobiti Svojih Glasača i Potrošača Svojih Dobrotvora; proces koji je predstavlja otelovljenje suštinske podudarnosti između Interesa Partije i Interesa Države, koji su Jednosuštastveni

Partijska Porodična Tradicija ::: Nasledno Interesovanje u okviru Jedne Porodice za Izgaranje Političkim Delovanjem zbog Dobrobiti Građana; fenomen svojstven svim sistemima u kojima su izjednačeni Interesi Građana i Interesi Partija koji Državom tih Građana rukovode

Nezvanični Odbor ::: Odbor koji okuplja Funkcionere Vladajućih Stranaka kojima je Jedini Cilj dobro Građana i Poreskih Obveznika i koji shodno tome rade bez Nadoknade, i u kome se po Ubrzanom Režimu dogovaraju Važni Državni Poslovi kako se ne bi bez potrebe opterećivala Javnost

Funkcionerska Kafana ::: Kafana gde se okupljaju Funkcioneri Vladajućih Stranaka, ali gde svraćaju i Funkcioneri Opozicionih Stranaka

Četiri Oka ::: Kafić gde se sastaju Funkcioneri Vladajućih Stranaka

Generalska Kafana na Magistrali ::: Kafana gde se ugovaraju Poslovi od Najvišeg Državnog Značaja

Neko ::: Entitet koji Prati i Slika i Snima i Sve Ostalo, u Najvišem Interesu Partije, to jest – Države

Najvažniji Događaj u Porodičnoj Istoriji Moje Ličnosti ::: Događaj zahvaljujući kome su Svi Građani i Građanke Naše Zemlje postali bogatiji Mojim Dedom, koji je zahvaljujući Tom Događaju postao Funkcioner Partije (to jest - Fanatični Posvećenik koji se celim Svojim Bićem bori za Dobro Građana – videti gore); takođe, Taj Događaj je bio presudan za Sve Naše Građane i Građanke i zahvaljujući tome što je Moj Deda tada došao u posed Tri Znamenita Smaragda po imenu Tri Praseta koja je kasnije Moj Otac iskoristio za Spas Radnika Seljaka i Studenata

Veliki Paradoks ::: Događaj iz Porodične Istorije Moje Ličnosti koji se zbio u Godini Varljivog Leta, u kojoj je Moj Otac, Najveći Pravednik od Svih Ljudi, mogao da postane Hrana za One koji traže Pravdu

Selektivna Pravda ::: Oblik Pravde koji Stremi da zaštiti Velike Dobrotvore Poreskih Obveznika kako Oni ne bi bili kažnjeni zbog Neozbiljnosti Države u vremenu kada su Pošteno Sticali Svoju Imovinu, a koju su kasnije koristili da bi Pomogli Proces Strateških Integracija - koji Sušto Dobro donosi Građanima - tako što su Izvesna Sredstva preusmeravali na Račune Vladajućih Partija koji su znali kako da ih iskoriste za sam Taj Proces

Размена

Одговори на ово

© 2009   Created by Милан Милошевић/Milan Milosevic on Ning.   Create a Ning Network!

Беџеви  |  Report an Issue  |  Приватност  |  Terms of Service

Sign in to chat!